Bosal Trekhaak en Trekhaken

Op deze website vindt u alles wat u wilt weten over trekhaken in het algemeen en Bosal trekhaken in het bijzonder. Of het nu gaat om vaste- of afneembare trekhaken, kabel- of e-sets, universele kabelsets, u vindt hier alle informatie. Maar ook kunt u terecht bij inze helpline wanneer u nog vragen heeft en vindt u een overzicht van alle Bosal trekhaakspecialisten en -montagepunten.

 

Welkom op Trekhaak.nl

Trekhaak.nl brengt u in contact met een Bosal trekhaakspecialist.  Deze onafhankelijke, door Bosal geselecteerde inbouwcentra, zijn er door heel Nederland. Daarnaast vindt u op deze website informatie over de verschillende typen Bosal trekhaken en Bosal fietsendragers. Tevens brengen wij u het laatste nieuws en informatie op het gebied van trekaak, trekhaken en kabelsets.

 

Waarom de keuze voor een Bosal trekhaakspecialist?

Door de groeiende complexiteit van elektrische systemen in de auto's van het Nederlandse wagenpark is het monteren van een trekhaak met bijbehorende kabelset geen eenvoudige klus meer. Het is een specialisme geworden, waarbij diepgaande kennis over het elektrische systeem van de auto nodig is voor een veilige en juiste werking van de verlichting van zowel auto, caravan of aanhangwagen. Door de in steeds meer voertuigen toegepaste Can-Bus bekabeling is het essentieel dat er een voertuigspecifieke kabelset voor de trekhaak wordt gemonteerd om storingen en ander ongemak te voorkomen Bij één van deze inbouwpunten bent u altijd verzekerd van vakkundig inbouw van de trekhaak en kabelset en goede service tegen een scherpe prijs.

 

top