Bosal introduceert nieuwe elektronische trekhakencatalogus voor Europese Markt

Vianen, 13 juli 2015 - De volledig vernieuwde versie van de Bosal online trekhakencatalogus is vanaf 1 juli 2015 LIVE. Het grote voordeel van deze online trekhakencatalogus is de gebruiksvriendelijkheid. Alle relevante informatie van wagentype omschrijving tot en met het certificaat van de typegoedkeuring van de trekhaak als ook de montagehandleiding van de kabelsets is in één oogopslag zichtbaar.  
 
Doordat het wagenparkbestand van de online catalogus nu volledig geïntegreerd is met het Europese TecDoc bestand is de klant ervan verzekerd dat elk bestaand voertuigtype op de juiste manier gelinkt wordt met de juiste Bosal trekhaak en kabelset.

De gedetailleerde catalogus- en productinformatie en de gebruikersvriendelijkheid van het online systeem, garanderen een efficiënt gebruik van de nieuwe web catalogus. Ook de meer dan 140 nieuwe producten welke Bosal de afgelopen 12 maanden heeft uitgebracht zijn hierin opgenomen. In een groot aantal gevallen was Bosal als eerste met de trekhaak op de markt.

Volgens Wido Hoebe, productmanager AM Europe, zal de vernieuwde “State of the Art” online catalogus tezamen met het uitgekiende logistieke systeem voor een nog grotere klanttevredenheid zorg dragen.

De vernieuwde catalogus is te raadplegen via: www.catalogue.bosal.com

Over Bosal

Bosal is Europees marktleider in de aftermarket voor uitlaten en trekhaken. Bosal produceert uitlaatsystemen, trekhaken, katalysatoren en DPF’s voor zowel de eerste montage als de vervangingsmarkt. Daarnaast levert Bosal dakdragers en fietsendragers.

De Nederlandse Bosal Groep is met 32 fabrieken, 4 R&D- centra en 14 distributiecentra actief over de hele wereld. Meer info op: www.bosal.com

top